Heljesteinen

27. juni kl. 18:00 - 21:00
Fellestur, Fottur, Kvamikryssogkrakje

Oppmøte: Tokagjel kl 18.00

Turskildring: Me går opp vegen mot stølen Byrkjesete, tek til venstre i retning Kvennaskogen. Etter 100 m tek me til høgre ved den raude hytta (bilete), og held fram på stien opp mot Nipen (mast). Like før toppen føl me stien nordover, og ser då mot Iendefjell. Utsikten ved Heljesteinen er storslagen både mot Byrkjefjell, Fotasperrnuten, Iendefjell og stølane ved nedre og øvre Steinskvanndalen.

Lengd: 7 km - 400 høgdemeter

Pris: DNT-medlem kr 0. Ikkje-medlem kr 50,-.  Bli DNT-medlem. Prisen inkluderer ikkje felles køyring. Kvam turlag har Vipps og SPING for betaling av turkontingent.

Heljesteinen

Oppmøte: Tokagjel kl 18.00 Tilkomst: Privat skyss eller kollektiv transport (buss frå Norheimsund). P-plass (gebyr) Turskildring: Me går opp vegen mot stølen Byrkjesete, tek til venstre i retning Kvennaskogen. Etter 100 m ...

• Inger Dysvik
  • Tlf. Mob 41308574