Avlyst: Borna sitt turlag: Torfinnsheim

15. september kl. 08:00
16. september kl. 16:00

Grunna dårleg vermeldingar er turen avlyst.

Torfinnsheim ligg fint til ved Torfinnsvatnet i ypperleg avstand for barneføtter frå Hodnaberg. Knappe to kilometer. å gå så me tek oss god tid - leikar og kosar oss oppover bakkane til hytta.

Turleiar organiserer felles middag laurdag kveld - hugs litt plass i sekken til ingridiensane. Kvar og ein må ta med seg niste til turen laurdag, frukost og lunsj/niste til sundag. Hugs at det ikkje er proviant på hytta.

Påmelding innan torsdag 14.septemer.

Felles avreise frå Norheimsund laurdag ca 1200.
Tilbake i Norheimsund ca 1400 på sundag.

Tilkomst:
Privatbilar til Hodnaberg. Me prøver å organisere oss i få bilar. Spleis på reise kjem i tillegg til deltakarprisen.

2km / 250 høgdemeter (ein veg)

Mat: Hytta har ikkje proviant. Turleiar kjøper inn felles middag. Alle tek med seg niste til turen opp og frukost og niste/lunsj sundag.

Pris: Kr 100 pr pers, prisen inkluderer turleiing og felles middag. Hytteovernatting betalar kvar enkelt. Evnt. samkøyring vert oppgjort i kvar enkelt bil. Hytteovernatting vert mykje billegare som medlem - så  Bli DNT-medlem

Kart:  Voss (Nordeca 1:50000)

• Elisabeth Fosse Rise
  • Tlf. 93853303